Nu stiu altii cum sunt insa eu ma consider privilegiat. Am avut ocazia sa-l vad in carne si oase pe Federer nu de zeci ci de sute de ori, observindu-i gratia tenisului sau divin la Cincy si Toronto vreme de peste 15 ani. Fara Federer flacara pasiunii pentru acest sport minunat nu se aprindea si viata mea avea alte valente, probabil mult mai lipsite de emotie. Am avut sansa ca Andrei sa-si construiasca tenisul sau, mecanica loviturilor, pe cele ale lui Federer si singurul meu merit a fost ca l-am lasat sa aleaga singur. A fost o experienta exraordinara si pentru el, format asadar pe stilul classy al jucatorului lui favorit.

Insa iata-l, lovind identic cu Maestrul lui, inca un semn divin ca Cineva Acolo Sus Ma Iubeste:

Calatoriile noastre in acest vis fabulos care a fost tenisul observindu-l pe Federer au fost incredibile. Prima intilnire, in 2006, primul lui meci vazut live (cu Tursunov), primul autograf, primul Fedal, acel peRFect Storm din 2015, meciul acela fascinant din 2012 cu Djokovic, finala de la Cincy, copilul de mingi din preajma acestui colos, dar si momentele unice cind eram singuri cu el la antrenamentele lui dis de dimineata, cind inchideam ochii sa-i auzim plutirea…

Cuvintele sunt de prisos, pun aici citeva dintre articolele scrise cu emotie si pasiune in toti acesti despre El. Veti gasi acolo toate superlativele pe care le putea merita acest incredibil jucator. Si inclusiv acele proGnosticuri fabuloase anticipind magistral sanse de unu la mie cum ar fi SW19 2017 sau AO 2018. Fiindca asta este, si el Unul este…

In citeva zile il voi vedea inca o data in carne si oase, in ultima lui aparitie oficiala ca tenismen profesionist. Stiu deja ca nu-mi voi putea opri lacrimile de recunostinta fiindca am avut privilegiul sa il vad producind intangibilitate.

Swiss Maestro, Multumesc Divinitatii ca ti-ai pus amprenta in viata mea si ca mi-ai fost atit de inspirational. Imi vei lipsi profund, insa totul a fost peRFect!

 

True love will never fade!

 

Cincy 2015 – Episodul 2 – Waiting for the miracle…

Cincy 2015 – Episodul 3 – Intoarcerea Panterei Roz

Cincy 2015 – Episodul 5 – In Slow Motion…

The sky is the limit!

Visul din Vis al Unei Nopti de Vara – SW…19

Visul din Visul unei Nopti de Iarna